Visboot Frutter met motorpech (SAR)

Als zondagmiddag 19 januari de Sticko net op zijn plek ligt afgemeerd komt vrijwel gelijktijdig het bericht van de Frutter binnen, dat deze met motorpech ter hoogte van de Blankenbergse pier dobbert. Aan boord is de schipper met één bemanningslid. De bemanning van de boot is blij dat de redders gelijk kunnen komen en even later zijn ze al ter plaatse. Aanvankelijk wordt gedacht aan een kapotte batterij, maar dat blijft nog even de vraag. De boot wordt op sleep genomen en naar de haven ban Blankenberge gebracht. Om 16.oo uur ligt ook deze boot met opvarenden veilig en wel in de haven. Einde acties.

futter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s