Deme schenkt AED aan VBZR

Eén van de opzichters van DEME (Dredging Environmental and Marine Engineering NV) uit Zwijndrecht(Belgie) overhandigde zaterdagmorgen 22 februari een nieuwe AED aan de voorzitter van de VBZR. Het geschenk kwam ook echt als een geschenk uit de hemel. De vrijwillige reddingsdienst hoopte al jaren dit belangrijk technisch hulpmiddel in hun bezit te krijgen. Gelukkig is hier na vandaag een eind aangekomen. Deme is een wereldwijd opererende organisatie in o.a baggeren, landwinning en offshore services. Bij dit bedrijf werken zo’n 4300 mensen, waaronder ook het schip en bemanning van de Vlaanderen 8 die veelvuldig in de haveningang van Blankenberge is te zien. Voor de bemanningsleden van de Vlaanderen 8 is de VBZR bekend. Onlangs werd aan boord van dit schip nog een medische evacuatie geoefend. Schenkingen of donaties zijn erg belangrijk voor een vrijwilligersorganisatie zoals de VBZR. De redders waren dan ook blij dat vanaf nu de AED tot hun uitrusting behoort. AED

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s