Carnavalsduik bij prachtig weer

De liefhebbers van de Carnavalsduik hadden geen beter moment uit kunnen kiezen dan vandaag. Onder een stralend  blauwe hemel en een prachtige zon gingen honderden liefhebbers vanaf het strand van Blankenberge het nog frisse zeewater in. Vanaf zee hielden de VBZR redders en de zeehavenpolitie de duikers nauwlettend in de gaten. De strandredders hielden een oogje in het zeil vanaf het strand. Het mooie weer had er voor gezorgd dat er veel animo was om deel te nemen. Alles verliep zonder problemen.

carnavalsduik

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s