Second Love met platte batterij (SAR)

De schipper van de Second Love merkte zondagmiddag  rond 16.00 uur vlak voor de haveningang van Blankenberge dat zijn tweede liefde toch niet zoveel pit meer had dan hij had gehoopt. De batterij wilde niet meer en hij kreeg zijn motor niet meer aan de praat. Er zat niets anders op dan de VBZR te hulp te roepen. De redders waren net vertrokken toen de schipper opgelucht kon laten weten dat de batterij er toch weer zin in had gekregen en de motor weer op gang had gebracht. De reddingsboot met bemanning kon omkeren en terug naar zijn ligplaats. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s