Zoektocht naar mogelijke drenkeling (SAR)

Dinsdagavond 1 april rond 20.30 uur krijgt de VBZR een oproep van de Kustwacht, dat er een melding is binnengekomen van een mogelijke drenkeling ter hoogte van het strand van Knokke Heist. Een getuige had een hond loslopend op het strand gezien, maar kort ervoor nog wel met zijn baas of bazin. De melder vreesde het ergste en sloeg alarm. De VBZR rukte onmiddellijk met 7 bemanningsleden uit en kreeg daarbij ondersteuning van de Seaking en Scheepvaartpolitie. Na 3 uur zoeken werd rond 23.30 uur, in overleg met de Kustwacht, besloten de zoektocht te staken. Ook de loslopende hond werd niet meer aangetroffen. Einde actie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s