Opbrengst 18e Coast tour gaat naar VBZR

Foeke’s Motorvrienden Blankenberge (FMVB) organiseert op 1 mei 2014 voor de 18e keer de Coast Tour. De organisatie heeft besloten de opbrengst van het inschrijfgeld te schenken aan de Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst. De VBZR is de organisatie erg dankbaar voor dit mooie initiatief.

Ter nagedachtenis aan de 1e wereldoorlog (1914-1918) gaat de motor tour richting het West Vlaams oorlogsverleden met passages in Nieuwpoort, Diksmuide, Passendale, Houthulst en nog vele andere plaatsen. Ook de mooiste plekken van de streek zijn in het programma opgenomen. Wilt u meer weten over deze mooie tour, kijk dan even op de website van FMVB. De VBZR hoopt dat veel motorrijders aan deze prachtige rit met veel historische informatie deelnemen.

Coast Tour

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s