Bravehaert met net aan de grond

Vlis 8

 

De schipper van de Bravehaert krijgt zaterdagavond rond 20.35 uur problemen als zijn visnet vast komt te zitten op de bodem van de zee. Het lukt de schipper niet om het net los te krijgen en er zit voor hem niets anders op dan de VBZR te hulp te vragen. Aan boord van de visboot zijn 4 opvarenden. Als de redders ter plaatse komen zien ze geen andere oplossing dan de zogenaamde ‘wekker’ die vooraan het net zit los te snijden. De Bravehaert kan na deze actie weer op eigen kracht verder varen. Om 21.30 uur is ook dit hulp verzoek weer naar tevredenheid opgelost. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s