Twin D’sign ontwerp gekozen voor nieuwe VBZR sticker

Hans van Hees van Twin D’sign  is trots dat zijn ontwerp door de VBZR gekozen is als de nieuwe sticker voor de VBZR.

nieuwe sticker VBZR

Enkele weken geleden nodigde de VBZR een ieder uit om zijn creativiteit los te laten op een ontwerp voor de nieuwe sticker van de VBZR. Uit de inzendingen koos het bestuur van de VBZR voor het ontwerp van Hans van Hees van Twin D’sign. De sticker is tijdens de havendagen in Blankenberge te koop voor 4 euro. In ruil daar voor mag u meevaren op een van de reddingsboten. Ervaar hoe het is om op een reddingsboot op volle zee  te zijn. Die kans wilt u toch niet missen? De opbrengsten van de stickerverkoop gaan in de verenigingskas van de VBZR om reddingsacties te bekostigen en voor de aanschaf van materiaal. Al het geld is dus bestemd voor een goed doel. Hulpverlenen aan mensen die op zee  in nood zijn. U bent van harte welkom en wij hopen dat u aan boord stapt van De Sterke Dries of Straffe Hendrik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s