Bonitos krijgt motorpech

Op de eerste dag van de havenfeesten in Blankenberge was er voor de VBZR redders toch behoorlijk wat interventiewerk. Om 15.20 uur meldt de schipper van de motorboot Bonitos dat de motor er geen zin meer in heeft. De schipper en zijn bemanningslid varen op ongeveer 1 mijl voor de ingang van Blankenberge. Amper 5 minuten later is de Rescue Lions al vertrokken. Sleeptrosverbinding gemaakt en varen maar terug naar de thuishaven. Om 16.50 uur ligt de Bonitos afgemeerd. Oorzaak motorstoring thans niet bekend. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s