Droevaert haalt tochtje Londen niet

Op Hemelvaartsdag met 40 zeilboten van de zeilvereniging van VNZ uit Blankenberge naar Londen. Het had voor de 3 koppige bemanning van Droevaert een mooie reis moeten worden. Kort na vertrek rond 06.00 uur uit de haven van Blankenberge ging het de bemanning niet echt voor de wind. Er stond namelijk nauwelijks wind en even nadien stopte ook de motor ermee. Er zat niets anders op dan de VBZR op te roepen voor hulp. Korte nadien is de Rescue Lions van de VBZR al ter plaatse. De Droevaert wordt op sleep genomen en afgemeerd bij North Sea Boating. Einde actie en einde Londen reis.

Droevaert

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s