Man onwel VBZR redders bieden eerste hulp

Vanmiddag om 15.27 uur roept een bezoeker van de havenfeesten de hulp in van de redders van de VBZR. Op ongeveer 30 meter van het reddingsstation is een man onwel geworden en ligt op de grond. Onmiddellijk gaan de redders met zuurstof ter plaatse. Het slachtoffer klaagt namelijk over pijn op de borst. Uit het publiek melden zich twee ambulance verpleegkundigen om samen met de redders eerste hulp te verlenen. Gezien de situatie wordt een ambulance ter plaatse verzocht en de man wordt naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn toestand is verder niets bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s