Motor van Luna heeft er geen zin meer in

Vanmiddag, 2 juni omstreeks 13.05 uur, heeft de motor van de visboot Luna er geen zin meer in om de boot vooruit te stuwen. De sportvisser, die alleen aan boord is, ziet dan ook geen andere mogelijkheid dan de VBZR te vragen hem op te komen halen. De schipper ligt met zijn boot westelijk van de muur van Zeebrugge. Om 13.20 uur is de reddingsboot ter plaatse en de tocht naar de thuishaven aan een sleepkabel kan beginnen. Om 14.20 uur wordt de boot afgemeerd bij Vona in de nieuwe haven. Einde actie voor de redders.

 

Luna

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s