Eau de Vie heeft motorpech

Dinsdag 3 juni om 11.11 uur meldt de schipper van visboot Eau de Vie dat hij motorpech heeft en zich bevindt bij de oostelijke havendam van de haveningang naar Zeebrugge. Om 11.25 uur vertrekt de Sterke Dries om de schipper te hulp te schieten. Om 11.45 uur zijn de redders ter plaatse en wordt de visboot op sleep genomen. Om 12.17 uur ligt de visboot afgemeerd in de haven van Zeebrugge. Voor de redders is het om 12.40 uur einde actie als ze weer terug zijn in de thuishaven Blankenberge.

 

eau de vie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s