Hasta la Vista met motorpech

Op eerste Pinksterdag om 16.01 uur meldt de schipper van de Hasta la Vista dat de motor van zijn zeilboot niet meer aan de praat te krijgen is. Aan boord zijn 2 opvarenden en zonder hulp van de VBZR vindt de schipper het niet verantwoord de haven binnen te varen. De Sterke Dries met redders gaat de schipper helpen. Kort na de melding zijn ze al ter plaatse op ongeveer 100 meter afstand van de golfbreker en gaat een sleeplijn over om de zeilboot naar de veilige thuishaven Blankenberge te brengen. Om 16.45 uur is de hele opdracht voor de redders geklaard. Ook weer een schipper die blij is dat de VBZR ook op feestdagen paraat staat om mensen die hulp nodig hebben deze ook te bieden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s