Maerlant Atheneum met juf op reddingsboot VBZR

Een klas van het Maerlant Atheneum uit Blankenberge was vanmorgen te gast bij de VBZR redders. Allereerst maakten ze in het Vismijntje kennis met de redders en hun uitrusting, maar het meest spannend was toch wel om op een echte reddingsboot te stappen. De steile trap bij laagwater was voor een enkeling toch wel erg steil, maar met de juf en de redders in de buurt was dit obstakel snel overwonnen. Eenmaal aan boord was het wachten op het starten van de zware motoren van de Sterke Dries. Gillen van genoegen toen het water van jets het water over de steiger blies. Op naar zee. Hopelijk zitten er in de toekomst jonge redders bij die de VBZR komen ondersteunen. Jong geleerd is oud gedaan.

P1030128P1030129

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s