Visboot Lysa met motorpech

Kennelijk hebben niet alle motoren van schepen er vandaag even veel zin in. Om 15.45 uur komt de volgende oproep binnen van de visboot Lysa uit Blankenberge. Aan boord van de visboot zijn 5 opvarenden. De VBZR mannen hoeven niet ver te varen, want de visboot dobbert kort voor Blankenberge. Om 15.55 uur zijn ze al ter plaatse. Ook hier gaat de sleeptrosverbinding over van reddingsboot naar boot met pech en wordt naar de thuishaven Blankenberge gevaren. Om 16.36 uur is het einde actie.

Lysa visboot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s