Zeilboot Castafore met motorpech

Het is eigenlijk veel te mooi weer om motorpech te krijgen, maar de schipper van de Castafore maakt het vandaag dan toch mee. Samen met één opvarende krijgt hij de motor van zijn zeilboot niet meer aan de praat. Gelukkig heb je dan altijd nog het veilig gevoel dat de VBZR er is. Ook al waarschuw je de vrijwilligers liever niet en weet je dat ze veelal van hun werk moeten komen, soms zit er gewoon niets anders op. Om 16.23 uur gaan de zoemers af bij de vrijwilligers van de VBZR die 9 minuten later al met de Sterke Dries op pad gaan om de onfortuinlijke zeiler te helpen die kort voor Blankenberge vaart. Even later hebben ze de schipper met zijn boot al in het vizier en slepen ze de zeilboot terug naar de haven van Blankenberge. Om 17.15 uur ligt de zeilboot met defecte motor weer afgemeerd en is het voor de VBZR bemanning einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s