Go cart rolt van tallut het water in

Zondagmorgen 7 juli om 10.00 uur maakten de redders van de VBZR zich klaar om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse zeewijding voor de kust van Blankenberge. De twee reddingsboten van de vereniging Sterke Dries en Rescue Lions waren bemand toen er een bericht binnen kwam van de politie Blankenberge, dat een zogenaamde go cart naast het ponton van Wave Fun bij de haveningang het water was ingereden. Gelukkig zat er geen kind op, maar misschien kon de reddingsdienst hulp verlenen. De redders gingen ter plaatse en met drie ‘lassoworpen’ met dreg hadden de mannen de go cart te pakken en konden die uit het water tillen. Het voertuig kon weer teruggeven worden gegeven aan de onfortuinlijke eigenaar.

go cart

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s