Jaarlijkse zeewijding Blankenberge

Zeewijding BB

 

Zondagmorgen 6 juli vond in Blankenberge de jaarlijkse zeewijding plaats. Onder grote publieke belangstelling sloegen bezoekers vanaf het strand en de boulevard de plechtigheid gade. Tientalen schepen namen deel en waren uitgevaren om bij de wijding aanwezig te zijn. Ook de VBZR was vertegenwoordigd met twee van hun reddingsboten, namelijk de Sterke Dries en de Rescue Lions. Tijdens de feestelijkheden werd de VBZR bemanning 2x opgeroepen voor ondersteuning. Lees voor verder informatie de twee onderstaande berichten.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s