Nederlands zeilschip met motorproblemen

Om 16.02 uur kwam er via de Kustwacht een oproep binnen van het Nederlandse zeilschip AAIT VERDAN uit Dinteloord. Aan boord van het zeilschip waren 4 personen. Eén van de opvarenden was ook nog zeeziek. De schipper voer met zijn schip tijdens de melding ter hoogte van Scheur 6. Om 16.56 uur waren de redders met reddingsboot Straffe Hendrik ter plaatse en namen ze de zeilboot op sleep. Om 18.45 uur kon de boot worden afgemeerd in de haven van Blankenberge en was het ook einde actie voor de VBZR bemanning. Oorzaak motorstoring nog onbekend.

Aaien Verdan

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s