Valse informatie brandstofmeter snelle motorboot

Aait Verdan

Ook deze super snelle motorboot heeft brandstof nodig.  Ter hoogte van De Haan stopte de motor van de Cigarette Top Gun ermee, terwijl de brandstofmeter nog voldoende brandstof in de tank aangaf. Dat overkwam de schipper vanmiddag rond 16.02 op weg naar de thuishaven Nieuwpoort. Gelukkig kon de VBZR de schipper met in totaal 3 opvarenden aan boord snel helpen. Om 16.28 uur waren ze al ter plaatse en werd de speedboot gesleept naar de haven van Blankenberge en afgemeerd bij het tankstation. Tijdens deze interventie kwam er een 2e oproep binnen van een schip met motor problemen. Het betrof de Aait Verdan uit het Nederlandse Dinteloord. Een tweede reddingsboot moest uitrukken. Zie elders op de site voor nadere informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s