Toeristen visboot met net in schroef

Zaterdagmiddag om 16.38 uur heeft de schipper van visboot Crangon met 15 opvarenden een flink probleem, want er zit een net in zijn schroef. Er zit niets anders op dan de hulp van de VBZR in te roepen. Om 16.44 uur vertrekt de reddingsboot met bemanning richting Breedene, want daar zou de Crangon  drijven. Om 17.04 uur zijn ze ter plaatse en wordt onmiddellijk een sleeptrosverbinding gemaakt. Vervolgens kan de sleep beginnen richting Oostende. Om 17.58 uur wordt de Crangon afgemeerd aan de visserssluis. De redders kunnen weer terug naar de thuishaven Blankenberge alwaar ze om 19.10 uur de reddingsboot kunnen afmeren. Einde inzet.

toeristen visboot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s