Animaris krijgt technische problemen in haven

Maandagmiddag om 13.32 uur krijgt de schipper van de boot Animaris al snel problemen met zijn boot. Hij is nog in de nieuwe haven van Blankenberge als er een nog onbekend technisch probleem ontstaat. De trimaran raakt op drift door de heersende wind en raakt daarbij andere boten. De VBZR biedt uitkomst en komt snel met de Rescue Lions ter plaatse om de schipper met boot  naar zijn ligplaats terug te slepen. De trimaran loopt enige schade op. Onderzoek volgt of ook andere boten zijn beschadigd. Om 14.05 uur is de oproep voor de VBZR klaar en de Animaris ligt weer afgemeerd. De vrijwilligers kunnen weer terug naar hun eigen werk.

Animaris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s