Zeiljacht Reckless met motor storing

Vrijdagmorgen om 09.17 uur meldt de schipper van zeilboot Reckless uit het Nederlandse Bruinisse, dat hij motor storing heeft. De schipper heeft nog 4 opvarenden aan boord en vraagt hulp van de VBZR. De zeilboot vaart kort voor de haveningang van Blankenberge. Om 09.34 uur vertrekt de Rescue Lions om de Nederlandse schipper te hulp te schieten. Even later zijn ze al ter plaatse en slepen ze de zeilboot naar een plek in de haven bij de VNZ. Om 09.48 uur is de inzet afgerond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s