Motorboot Jitnie met touw in schroef

Zaterdagmorgen meldt de schipper van motorboot Jitnie dat er een touw in de schroef zit. Via de Kustwacht komt het bericht bij de VBZR binnen. Om 12.06 uur zijn de redders al aan boord van de Sterke Dries op weg naar de Wenduinebank, want daar zou de onfortuinlijke schipper zijn. Even later zijn ze ter plaatse en blijkt de vrouw aan boord inmiddels zeeziek te zijn. Een sleepverbinding brengt uitkomst en even later vaart de Jitnie volgzaam achter de reddingsboot aan op weg naar Oostende. Kort daarna wordt de boot afgemeerd en gaat de Sterke Dries met bemanning weer terug naar de thuishaven,

Jitnie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s