Visboot Eenhoorn krijgt motorpech

Zaterdagmiddag om 16.43 komt een sleepverzoek binnen bij de VBZR . De motor van visboot Eenhoorn houdt het vandaag voor gezien. Om 16.50 uur vertrekt ook dit keer weer de Sterke Dries voor dit sleepklusje ter hoogte van Wenduine. De politieboot SPN 12 is al bij het pechgeval in afwachting van de komst van de reddingsdienst. Sleepkabel vast en varen maar op weg naar Blankenberge. Einde actie. Zou het ook de laatste oproep zijn voor deze dag?? Je weet het maar nooit. De VBZR staat in ieder geval altijd voor u klaar.

 

Scheddar

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s