Speedboot Shake krijgt motorpech

Toen woensdagavond 30 juli een deel van de redders druk bezig waren met het Zweedse zeiljacht Lady Elaine, kwam om 22.45 uur een tweede oproep binnen voor hulp. De speedboot Shake met drie opvarenden kreeg ter hoogte van Wenduine Oost panne en dreef alleen op de stroom verder. Onmiddellijk werd en tweede ploeg redders opgeroepen die met de Rescue Lions ter plaatse gingen. De Shake op sleep genomen naar de haven van Blankenberge. Einde actie 23.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s