Motorboot Flipper wil niet meer varen

Aan het eind van de middag meldt de schipper van motorboot Flipper uit Blankenberge, dat ook zijn motor er vandaag geen zin meer in heeft. De schipper vaart kort voor Blankenberge, dus is het voor de redders maar een klein tochtje om de onfortuinlijke schipper te helpen. Snel even een lijntje aan de neus van Flipper en dan varen richting de thuishaven van Blankenberge. Wat de oorzaak is dat Flipper vandaag  niet wilde ‘zwemmen’ is niet bekend. Onderzoek naar de oorzaak volgt. Einde actie omstreeks 18.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s