Drenkeling bij De Haan (SAR)

Zondagmiddag om 16.56 uur komt een dringende oproep binnen. De melding luidt: “drenkeling bij De Haan”. Twee minuten later zijn de redders al aan boord van de Sterke Dries en varen met grote spoed uit. Onderweg er naartoe worden de eerste hulpverleningsmiddelen aan boord al in gereedheid gebracht. Ook andere hulpdiensten zoals MUG Brugge, Seaking en Dienst 100 zijn onderweg. Om 17.05 uur zijn de redders ter plaatse en blijkt de drenkeling al uit het water te zijn. Een vrouw zou bewusteloos in het water hebben gelegen. De MUG Brugge neemt de interventie over. De redders kunnen terug naar de thuisbasis Blankenberge. Over de toestand van de drenkeling is niets nader bekend.

De Haan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s