Visboot met touw in de schroef

Dinsdagmorgen om 10.35 uur vraagt de schipper van een visboot Nim-Nim hulp van de VBZR. Het Vona lid kampt met een touw in de schroef en de aandrijving zit muur vast. Om 10.45 uur vertrekt de Sterke Dries naar de visboot die enkele mijlen voor de kust van Blankenberge ligt. Even een sleeptros aankoppelen en terug naar de thuishaven Blankenberge. Om 11.32 ligt de visboot weer terug op zijn plek. Duikwerk zal het probleem vermoedelijk op moeten lossen. Einde actie om 11.35 uur.

nim-nim

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s