Visboot Connemara met vervuilde diesel

Woensdagmorgen om 08.58 uur vraagt de schipper van visboot Connemara uit Oostende assistentie van de reddingsdienst. De motor van de visboot loopt nog wel, maar vermoedelijk zit er vervuilde diesel in de leidingen. Op eigen kracht de haven van Oostende binnenvaren is te riskant. Om 09.11 uur vertrekt de Sterke Dries met bemanning richting Oostende. Daar wordt de visboot op sleep genomen en naar de eigen ligplaats gebracht. Omdat de motor nog wel draait kan de schipper de visboot op eigen kracht afmeren. Opdracht vervult. Terug naar de thuishaven.

Conamara

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s