Schipper zeilboot Daan heeft dubbele pech

De schipper van zeilboot Daan heeft zaterdag kort na de middag dubbele pech. Het grootzeil scheurt en de motor geeft de geest. Dan wordt het toch wel een wat ‘droevig’ zeiltochtje? De windkracht is 4-5 uit westelijke richting, dus de schipper bedenkt zich geen moment en zoekt contact met de Kustwacht om de VBZR te vragen voor hulp. Om 12.20 uur gaan de zoemers van de redders af die gelijk kunnen vertrekken. Ze zijn zoals vaak in het Vismijntje. Om 12.35 uur zijn ze ter plaatse. Sleeptros aan het schip en terug naar de ligplaats bij de VNZ in Blankenberge. Einde actie.

Daan

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s