Visboot Nelly krijgt motorpech bij Zeebrugge

Om 10.15 uur vandaag vraagt de schipper van visboot Nelly van de VONA vissers uit Blankenberge hulp van de VBZR. De visser vaart ter hoogte van de muur bij Zeebrugge, maar de motor gaat plotseling  kapot. Oorzaak niet bekend. Om 10.25 uur vertrekt de Sterke Dries. Vijftien minuten later zijn ze ter plaatse. De zee is een stuk rustiger dan gisteren en de sleep gaat voorspoedig. Tegen 11.00 uur zijn ze met de Nelly terug in de haven van Blankenberge en kan de visboot veilig worden afgemeerd. Einde actie om 11.30 uur.Nelly

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s