Laser schipper kan niet op eigen kracht terug

Zondagavond omstreeks 19.26 uur meldt de Kustwacht bij de VBZR dat de schipper van een Laser zeilbootje problemen heeft. Volgens de melding is dit door iemand vanaf de kust gezien. De wind is weggevallen en zo’n zeilbootje heeft geen motor. De schipper dobbert ongeveer 700 meter uit de kust voor Wenduine en heeft hulp nodig want hij kan niet op eigen kracht de kust meer bereiken. Om 19.32 uur vertrekt de Sterke Dries om de schipper te helpen. Kort nadien zijn ze ter plaatse en slepen ze het bootje met schipper naar het strand bij surfclub Wenduine. Einde actie.

laser2laser1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s