Visboot Piranha krijgt motorpech bij Wenduine

Om 14.50 uur vraagt de schipper van de visboot Piranha uit Blankenberge hulp van de VBZR redders. De motor doet het niet meer. Om 15.03 uur vertrekt de Rescue Lions om de schipper met boot te gaan slepen. Om 15.10 uur zijn ze ter plaatse. Een van de redders gaat aan boord van de visboot en denkt dat er een slecht contact is en dat daarom de motor niet wil starten. De sleeptros wordt uitgebracht en de sleep kan beginnen. Om 15.35 uur wordt de visboot in de haven van Blankenberge afgemeerd. Einde actie om 15.40 uur.

Piranha

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s