Visboot Marjo krijgt motorpech

Donderdagmiddag om 13.19 uur melden de 2 opvarenden van visboot Marjo uit Zeebrugge bij de Kustwacht dat ze motorpech hebben en vragen hulp van de VBZR. De twee vissers zitten ongeveer 3 kilometer uit de kust voor Blankenberge. Om 13.35 uur vertrekt de Sterke Dries. Tien minuten later zijn ze bij de Marjo en nemen het schip op sleep. Kort na 14.00 uur zijn ze met de Marjo in de haven van Blankenberge en meren de boot in overleg met de eigenaar af bij Noth Sea Boating voor nader onderzoek naar de oorzaak. Om 14.22 uur is het einde actie voor de VBZR.

Bob

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s