Notus op drift met kapotte keerkoppeling

Vrijdagavond 5 september om 18.58 roept de schipper van visboot Notus uit Blankenberge via de Kustwacht de hulp in van de VBZR. De schipper met nog 2 opvarenden heeft motorpech. Vermoedelijke een kapotte keerkoppeling. Het schip drijft ter hoogte van de Wenduinebank. Om 19.16 uur vertrekt de Sterke Dries uit Blankenberge op weg naar de Notus. Eenmaal ter plaatse wordt een sleeptros-verbinding gemaakt en gaat het richting de thuishaven. Om 20.12 uur zijn ze met de Notus terug in de haven en wordt het schip afgemeerd. Einde actie.

Notus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s