Motor visboot Marjo houdt het voor gezien

Dinsdagmiddag rond 13.25 uur krijgt de schipper van visboot Marjo uit Zeebrugge problemen met de motor. De schipper vaart op een afstand van ongeveer 40 meter van de westelijke havendam van Zeebrugge en ziet zich genoodzaakt het anker uit te gooien. Om 13.50 uur gaan de zoemers van de vrijwillige redders over, die onmiddellijk de Sterke Dries bemensen om hulp te gaan verlenen. Om 14.25 uur zijn ze ter plaatse en nemen de Marjo op sleep richting de haven van Blankenberge. Daar wordt de boot afgemeerd bij North Sesa Boating voor nadere inspectie van het motorprobleem. Om 15.27 uur is het einde actie voor de vrijwilligers.

Marjo1Marjo2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s