Schipper Tonidi vindt ‘steun’ bij staketsel Blankenberge

Woensdag 10 september 2014 krijgt de schipper van visboot Tonidi  uit Zeebrugge omstreeks 12.00 uur motor problemen als hij de havengeul van Blankenberge in vaart. Voor de schipper zit er niets anders op zijn schip’af te meren’ aan het staketsel om verder schade te voorkomen. Gelukkig is er vijwel geen golfslag en is het even wachten op de VBZR die te hulp is geroepen. Amper 5 minuten na de melding is de Sterke Dries met redders ter plaatse en wordt de Tonidi van zijn staketsel ‘ligplaats’ verlost en op sleep genomen naar de haven. Om 12.35 uur kan de visboot veilig aan wal worden afgemeerd. Einde actie voor de VBZR redders.

StaketselStaketsel 2Staketsel1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s