Visboot Waypoint One met motorpech

Vrijdagmiddag 3 oktober om 16.21 uur meldt de schipper van visboot Waypoint One dat hij panne heeft gekregen en ter hoogte van Wenduine vaart. Hij is alleen aan boord en vraagt of de VBZR hem wil komen helpen en opslepen. Om 16.35 uur vertrekt de Sterke Dries en even later zien ze de boot al dobberen. De sleeptros wordt geworden en de Waypoint One wordt opgesleept naar de thuishaven Blankenberge. Daar wordt de boot afgemeerd bij North Sea Boating voor nader onderzoek naar de motorstoring. Om 17.00 uur is het einde interventie voor de VBZR redders.

Waypoint one

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s