Zeilboot Windekind met motorpech

Zaterdag aan het eind van de middag om 17.25 uur vraagt de schipper van zeilboot Windekind via de Kustwacht om assistentie aan de VBZR. De motor van de Windekind is kapot en de schipper vaart nabij de ingang van de haven van Blankenberge. Op dat moment staat er een stevige wind 6-7 Beaufort. Zonder motor te riskant om zo de haven van Blankenberge in te varen. Om 17.33 uur vertrekken 6 redders met de Sterke Dries om de schipper te helpen. Ter plaatse wordt snel een sleeptrosverbinding gemaakt en de schipper met zeilboot veilig de haven van Blankenberge binnengebracht. Om 18.03 uur is het einde actie voor de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s