Turtle heeft dubbele pech

De tweekoppige bemanning van zeilboot Turtle kreeg vanavond, 8 oktober, rond 19.00 uur dubbele pech. De motor hield het voor gezien en ook nog een gebroken verstaging. Er zit dan niets anders op dan de mannen/vrouwen van de VBZR te vragen om te komen helpen. Om 19.10 uur zijn de motoren van de Sterke Dries al aan het warmdraaien en kunnen de redders de Turtle-bemanning gaan helpen. Om 19.24 uur zijn ze bij de ‘schildpad’ die een lijntje krijgt toegeworpen. Op naar de thuishaven Blankenberge. Om 20.07 uur zijn de redders met de zeilboot bij de ingang van de haven van Blankenberge. De Turtle bemanning kan aan de slag om een en ander te repareren. Voor de VBZR redders zit het voor wat nu betreft weer op. Op naar de warme maaltijd als er nog iets thuis te eten valt.

Turtle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s