Sietze kan hard, maar vandaag even niet

Vrijdagmiddag, 17 oktober om 15.03 uur, vraagt de 2 koppige bemanning van de snelle motorboot Sietze om hulp van de VBZR. De motor is kapot en niet meer aan de praat te krijgen. De twee opvarenden zien dus geen enkele andere oplossing dan te wachten op VBZR redders die ze om hulp hebben gevraagd. Het is gelukkig goed weer en er staat een ZW wind kracht 3-4. Om 15.35 vertrekt de Sterke Dries om de twee bemanningsleden met de boot op te slepen. Op ongeveer één mijl buiten de haven van Blankenberge treffen de redders de motorboot aan en leggen een sleepverbinding. Om 15.50 uur meren ze de Sietze af bij North Sea Boating voor nader onderzoek. Even later is het einde actie voor de bemanningsleden van de reddingsboot. Waarom Sietze er vandaag geen zin in had is nog onbekend.

 

 

Sietze

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s