Meteodiensten verwachten morgen zwaar weer

Het zou onverstandig zijn mogen de zee op te gaan als daar geen dringende redenen voor zijn. Meteodiensten verwachten morgen, dinsdag 21 oktober, zwaar weer. Volgens Mariene Meteo kunnen op zee windstoten worden verwacht tot 120 km per uur. Aanvankelijk zal de wind uit zuidwestelijke richting staan en een kracht van 7 Beaufort hebben. Later ruimt de wind naar WNW en kan dan toenemen tot stormachtig windkracht 8 tot 9 Beaufort. Met deze verwachtingen in het vooruitzicht is er maar een goede raad: blijf in de haven en neem geen enkel risico!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s