Engels schip van 17 meter vraagt hulp VBZR

Zojuist, kort voor 22.00 uur, heeft de schipper van de Sparrow lengte 17 meter de hulp ingeroepen van de VBZR. Aan boord zijn volgens de eerste informatie 4 personen. Het schip vaart ter hoogte van Scheur 4 op zee. Het betreft vermoedelijk een Engelse boot. Nadere informatie ontbreekt nog. De reddingsdienst is onderweg. Vermoedelijk is er een technische storing aan boord en gaat het om een sleep naar de haven van Blankenberge. Zodra er aanvullende informatie is wordt dit bericht aangevuld. Dit is de informatie voor dit moment.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s