Aanvullende informatie Engels jacht Sparrow

De hulpaanvraag van het Engelse schip dinsdagavond rond 22.00 uur bij Scheur 4 bleek een Engels zeiljacht type tweemaster te zijn met motorproblemen. Aan boord waren niet vier maar vijf opvarenden. De Sterke Dries was na 20 minuten ter plaatse. Onmiddellijk werd een redder overgezet en een sleepverbinding gemaakt. Omdat het schip achter de shipping lane lag moest er even worden gewacht alvorens de sleep in het donker veilig naar de haven van Blankenberge kon beginnen. De sleeptocht duurde één uur. Om 23.27 uur kon de Lady Sparrow veilig in de haven van Blankenberge bij de reddingsdienst worden afgemeerd. Einde actie.

Lady Sparrow 1Lady Sparrow 2Lady Sparrow 3Lady Sparrow 4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s