Visboot Esma met platte batterij

Dinsdagmiddag om 12.58 uur vraagt de schipper van de visboot Esma uit Zeebrugge ondersteuning en assistentie van de reddingsdienst. De motor wil niet meer starten, omdat de schipper kampt met een platte batterij. Om 13.18 uur vertrekt de Sterke Dries met een volle reserve batterij om te gaan helpen. Ter plaatse krijgt de lege accu even een elektrische impuls en de motor van de Esma draait weer als vanouds. De reddingsdienst hoeft niet meer ter plaatse te blijven, de schipper kan met zijn visboot op eigen kracht verder varen. Om 13.45 uur is de reddingsboot met bemanning terug in de haven van Blankenberge.

Esma 2Esma 1

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s