Visboot Marjo met warmgelopen motor

Donderdagmorgen 13 november om 09.56 uur vraagt de schipper van de Marjo om de VBZR. De motor van de visboot is warmgelopen en op eigen kracht verder varen naar Zeebrugge is niet meer mogelijk en ook riskant omdat ze in de aanloop liggen naar de haven van Zeebrugge. Kort nadien zijn de redders met de Sterke Dries ter plaatse. Om 10.35 uur kan de sleep beginnen en varen ze met de visboot naar Zeebrugge. Om 11.35 uur wordt de visboot afgemeerd. Oorzaak motordefect wordt nader onderzocht. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s