Bonitos met platte batterij

Op 30 november om 16.27 uur wil de motor van visboot Bonitos niet meer aan de slag. De schipper merkt dat zijn batterij plat is na een dagje vissen. Om 16.37 uur vaart de reddingsdienst uit met een startbatterij om de schipper te helpen. Om 16.45 uur zijn ze ter plaatse. Even de batterij overzetten, startkabels eraan en starten maar. De schipper kan op eigen kracht terugvaren en voor de reddingsdienst zit ook deze hulpverlening er weer op. Einde actie.Bonitos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s