Foutieve indicatie brandstofmeter

Op maandag 24 november om 16.25 uur merkt de schipper van de Cor dat de motor ermee stopt als hij voor De Haan vaart. Volgens de brandstofmeter zou er nog genoeg brandstof in de tank moeten zitten, maar die blijkt leeg te zijn. De meter geeft dus een foutieve indicatie. Gelukkig is de VBZR er nog en hij besluit ze te hulp te vragen. Om 16.49 uur is de reddingsdienst met de Sterke Dries ter plaatse en neemt de Cor boot op sleep  naar de thuishaven Blankenberge. Om 17.17 uur zijn ze bij de haveningang en kan even later de boot worden afgemeerd. Einde actie.Cor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s